Info och villkor

Info och villkor

Videofilmning

Om du som patient ger samtycke till det så filmar jag våra möten. Jag gör detta för att kunna utvärdera våra möten i efterhand, själv eller med handledare, vilket är ett effektivt sätt att minska risken att jag missar något viktigt, och det höjer effekten på behandlingen. Läs gärna samtyckesformuläret innan vårt första möte:

Videosamtycke

App för självskattning

Jag använder appen MyOutcomes för att samla informationen från dig som klient under behandlingens gång. I appen kan du fylla i din tillfredställelse i livet, och hur du uppfattar våra möten. Detta är för att jag ska kunna se att vi är på rätt väg. Inför första mötet skickar jag ett mail med länk till appen och dina inloggningsuppgifter.

App självskattning

Hitta hit

Mottagningen ligger på Örnehufvudsgatan 3, i trapphuset på entréplan. Porttelefonen är inte installerad än, så knacka på fönsterrutan bredvid porten (med min skylt på) eller slå en signal på telefonen så släpper jag in dig.

Du kan komma hit med buss 18 till Spaldingsgatan, buss 19 till Engdahlsgatan eller buss 52 till Bergsprängaregatan.


Tider

Mina öppettider finns listade längst ner på varje sida.

När du börjar en behandling hos mig så föreslår jag i första hand att boka en regelbunden tid, dvs samma dag och klockslag med 1, 2, 3 eller 4 veckors mellanrum. 

Om detta inte är möjligt så rekommenderar jag att boka upp ett antal tider åt gången.

Att planera detta i förväg skapar kontinuitet i arbetet och ökar chansen att lyckas bra med behandlingen.

Avbokning

Du kan själv avboka din tid genom att logga in i bokningssystemet här på min sida.
24 timmar innan tiden låses den här funktionen och du behöver höra av dig till mig för att avboka tiden. Har du blivit akut sjuk eller måste vabba akut så avbokar jag tiden åt dig ändå. 
Om du måste avboka av andra skäl så fakturerar jag en avbokningstaxa, halva beloppet av vad din bokade tid kostar.
Om du inte är helt säker på om du kan komma eller ej, hör av dig till mig!

Jag är själv småbarnsförälder, och små barn blir ofta sjuka. Detta innebär att jag ibland själv måste avboka tider på grund av vård av barn eller för att jag är smittad. Jag försöker att alltid meddela dig som patient i så god tid som möjligt om det ser ut som att barnen är på väg att bli sjuka.

Betalning

Från och med i januari 2022 så kommer standard vara att jag tar betalt med kort i samband med mötet. Men jag har också möjlighet att skicka  faktura till dig.

Avbokning